Advertisement

Ayhan Bilgen Yeni Parti : Ayhan Bilgen'den yeni siyasi parti sinyali - Serhat Haber / Bilgen mesajında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var.

Ayhan Bilgen Yeni Parti : Ayhan Bilgen'den yeni siyasi parti sinyali - Serhat Haber / Bilgen mesajında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var.. Yerine kayyum atanan kars eski belediye başkanı hdp'li ayhan bilgen yeni bir parti kuracak mısınız? sorusuna, bugün gelinen noktada bu beklentilin tek parti ile karşılanmasının koşulları ortadan kalkmıştır yanıtını verdi. Türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirten bilgen, yeni bir siyasi parti sinyali verdi. Bilgen, i̇nsan ve özgürlük partisi dahil birçok çevreyle siyasetteki tıkanmayı aşmanın arayışı üzerine görüşmeler yapmıştım. Rine kayyum atanan kars eski belediye başkanı hdp'li ayhan bilgen yeni bir parti kuracak mısınız? sorusuna, bugün gelinen noktada bu beklentilin tek parti ile karşılanmasının koşulları ortadan kalkmıştır yanıtını verdi. Bozdemir, bilgen'in sözlerinin hdp içinde tartışma oluşturduğunu belirterek, bilgen gibi düşünenlerin bir süredir yeni bir oluşum için görüşmeler yaptığını biliyoruz.

Ayhan bilgen, 31 mart 2019 yerel seçimleri'nde hdp'nin kars belediyesi eş başkan adayı oldu. Biz ayhan bilgen ile bu konuyu konuşuyorduk. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan kars belediye başkanı ayhan bilgen'in yeni parti kuracağı gündeme getirilmişti. Cezaevindeyken hdp'yi eleştiren açıklamalar yapan kars'ın görevden alınan belediye başkanı ayhan bilgen, bu dönemde mevcut partilerin siyaset anlayışını yetersiz bulduğunu ifade ederek yeni bir muhalefet tarzına işaret etti. Bilgen, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı

Ayhan Bilgen yeni parti kuruyor: "Tutuklanmadan üç gün ...
Ayhan Bilgen yeni parti kuruyor: "Tutuklanmadan üç gün ... from static.daktilo.com
Bozdemir, bilgen'in sözlerinin hdp içinde tartışma oluşturduğunu belirterek, bilgen gibi düşünenlerin bir süredir yeni bir oluşum için görüşmeler yaptığını biliyoruz. Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, yeni parti kurulacağına dair işaret verdi. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirten bilgen, yeni bir siyasi parti sinyali verdi. Tutuklandığı ilk dönemde partisini eleştiren açıklamaları gündem olan bilgen, yeni bir siyasi parti çıkışında bulundu. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir. O dönem kars belediye başkanı olan bilgen, tutuklanmasının ardından görevinden alındı, yerine kars valisi görevlendirildi.

Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Buna yeni parti değil de yeni bir siyaset arayışı desek daha doğru olur. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan ve yerine kayyım atanan bilgen, geçen günlerde hala üyesi olduğu hdp'ye yönelik eleştirilerde bulunmuştu. Halkların demokratik partisi (hdp) eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, twitter hesabından dikkat çekici bir açıklama yaparak yeni bir parti sinyali verdi. Biz zaten bu yeni siyaset arayışında ayhan bilgen ile yakınız. Bunun düşünsel ve toplumsal zeminini oluşturmak gerekiyor. Bilgen, kurulacak partinin hayata geçmesi için desteğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Bilgen, twitter paylaşımında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. .eş başkanı ayhan bilgen, hdp'den ayrılacağı ve yeni parti kuracağı yönündeki iddialara ilişkin yeni bir paradigma geliştirilmesi gerektiğini söyleyerek bunu bir platforma ya da hareket mi yoksa bir partiye mi dönüşmesi gerektiği toplumsal karşılığı ile şekillenecektir dedi. Sputnik'e konuşan eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, siyasette bir tıkanma olduğunu savunarak geçmişte buna yönelik çeşitli görüşmeler yaptığını doğruladı. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, herkesi sabra davet ediyorum. Tutuklu bulunan kars belediyesi eski eş başkanı ayhan bilgen, yeni bir siyasi partinin sinyalini verdi. Bilgen'in 18 ocak'ta sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da yeni parti kuruluşu sinyali olarak değerlendirilmişti.

Eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Rine kayyum atanan kars eski belediye başkanı hdp'li ayhan bilgen yeni bir parti kuracak mısınız? sorusuna, bugün gelinen noktada bu beklentilin tek parti ile karşılanmasının koşulları ortadan kalkmıştır yanıtını verdi. Bilgen, twitter paylaşımında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir ifadelerini kullandı.

HDP'den 'yeni parti sinyali' veren Ayhan Bilgen'e yanıt ...
HDP'den 'yeni parti sinyali' veren Ayhan Bilgen'e yanıt ... from ichef.bbci.co.uk
Tutuklandığı ilk dönemde partisini eleştiren açıklamaları gündem olan bilgen, yeni bir siyasi parti çıkışında bulundu. Cezaevindeyken hdp'yi eleştiren açıklamalar yapan kars'ın görevden alınan belediye başkanı ayhan bilgen, bu dönemde mevcut partilerin siyaset anlayışını yetersiz bulduğunu ifade ederek yeni bir muhalefet tarzına işaret etti. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan ve yerine kayyım atanan bilgen, geçen günlerde hala üyesi olduğu hdp'ye yönelik eleştirilerde bulunmuştu. Biz zaten bu yeni siyaset arayışında ayhan bilgen ile yakınız. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi. O dönem kars belediye başkanı olan bilgen, tutuklanmasının ardından görevinden alındı, yerine kars valisi görevlendirildi. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan kars belediye başkanı ayhan bilgen'in yeni parti kuracağı gündeme getirilmişti. Türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirten bilgen, 'yeni bir siyasi parti sinyali' olarak yorumlandı.

Eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi.

Cezaevindeyken hdp'yi eleştiren açıklamalar yapan kars'ın görevden alınan belediye başkanı ayhan bilgen, bu dönemde mevcut partilerin siyaset anlayışını yetersiz bulduğunu ifade ederek yeni bir muhalefet tarzına işaret etti. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, herkesi sabra davet ediyorum. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir dedi. Yerine kayyum atanan kars eski belediye başkanı hdp'li ayhan bilgen yeni bir parti kuracak mısınız? sorusuna, bugün gelinen noktada bu beklentilin tek parti ile karşılanmasının koşulları ortadan kalkmıştır yanıtını verdi. Bilgen, twitter paylaşımında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç duyulduğunu savundu. Halkların demokratik partisi (hdp) eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, twitter hesabından dikkat çekici bir açıklama yaparak yeni bir parti sinyali verdi. Bozdemir, bilgen'in sözlerinin hdp içinde tartışma oluşturduğunu belirterek, bilgen gibi düşünenlerin bir süredir yeni bir oluşum için görüşmeler yaptığını biliyoruz. Tutuklu bilgen, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirterek, yeni parti kurulabilir dedi. Biz muhafazakar, demokrat ve özgürlükçü bir partiyiz. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan ve yerine kayyım atanan bilgen, geçen günlerde hala üyesi olduğu hdp'ye yönelik eleştirilerde bulunmuştu.

Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Tutuklu bulunan kars belediyesi eski eş başkanı ayhan bilgen, yeni bir siyasi partinin sinyalini verdi. Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Hdp grup başkanvekili hakkı saruhan oluç, eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen'in 'yeni parti sinyali' olarak yorumlanan açıklamasına ilişkin temennim odur ki ayhan bilgen'in ileri sürdüğü fikirler iktidara payanda olmasın dedi. Bilgen'in tuutuklanması sonrası hdp'ye yönelik eleştiriler yönelttiği resmi twitter hesabından dün yeni bir paylaşım yapıldı.

Ayhan Bilgen, tutuklu bulunduğu cezaevinden yeni parti ...
Ayhan Bilgen, tutuklu bulunduğu cezaevinden yeni parti ... from i.f5haber.com
Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. O dönem kars belediye başkanı olan bilgen, tutuklanmasının ardından görevinden alındı, yerine kars valisi görevlendirildi. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi. Bilgen, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan hdp'li ayhan bilgen'in twitter hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan kars belediye başkanı ayhan bilgen'in yeni parti kuracağı gündeme getirilmişti. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir ifadelerini kullandı.

Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç duyulduğunu savundu.

Sputnik'e konuşan eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, siyasette bir tıkanma olduğunu savunarak geçmişte buna yönelik çeşitli görüşmeler yaptığını doğruladı. Eski kars belediye başkanı ayhan bilgen, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Eski kars belediyesi eş başkanı ayhan bilgen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir parti kurulacağının sinyalini verdi. Bilgen, kurulacak partinin hayata geçmesi için desteğe ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Bilgen'in 18 ocak'ta sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da yeni parti kuruluşu sinyali olarak değerlendirilmişti. Bilgen, twitter paylaşımında, türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Biz ayhan bilgen ile bu konuyu konuşuyorduk. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'den yeni bir siyasi parti sinyali geldi. Tutuklu bulunan eski kars belediye eş başkanı ayhan bilgen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Ayhan bilgen'in sosyal medya hesabından 'yeni parti sinyali' olarak yorumlanan mesajlarına hdp cephesinden, temennimiz odur ki bilgen'in ifade ettiği fikirler, bu iktidara payanda olmasın ve iktidar tarafından kullanılmasın. yanıtı geldi. .eş başkanı ayhan bilgen, hdp'den ayrılacağı ve yeni parti kuracağı yönündeki iddialara ilişkin yeni bir paradigma geliştirilmesi gerektiğini söyleyerek bunu bir platforma ya da hareket mi yoksa bir partiye mi dönüşmesi gerektiği toplumsal karşılığı ile şekillenecektir dedi. O dönem kars belediye başkanı olan bilgen, tutuklanmasının ardından görevinden alındı, yerine kars valisi görevlendirildi. Edirne f tipi cezaevi'nde tutuklu bulunan, hdp'nin eski eş genel başkanı selahattin demirtaş'ın yeni bir parti kuracağı iddia edilmişti.

Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir dedi ayhan bilgen. Kobani soruşturması kapsamında tutuklanan hdp'li ayhan bilgen'in twitter hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Posting Komentar

0 Komentar